Novice

Pomagam tudi z energijsko podporo

maya peron

Ljudje me pogosto vprašajo, kdo sem. Najbolj posplošen odgovor bi bil, da sem radoveden, zahteven, razmišljujoč, hkrati pa zelo empatičen in optimističen multipraktik, ki verjame v ljubezen in vse dobro. Sem mami, babi, dvakrat nekdanja žena, hči, pastorka, prijateljica, zaupnica, pasjeljubka, motoristika (trenutno brez motorja), ki ima rada navtiko ter se odlično počuti tudi v gozdu in na potovanjih. 

Pomagam ljudem s terapevtskimi pogovori in coachingi, z energijsko podporo in, če je to potrebno, priporočim primernega in preizkušenega strokovnjaka/terapevta za določeno področje. Nosilka sem avtorskih pravic in mastermind Vilinskih simbolov (Attraction symbols) ter avtorica treh knjig na to tematiko. Sem tudi NLP-praktik, NLP-coach, life coach, certificirani praktik hipnoze, mediator in imam še vrsto drugih certifikatov, ki sem jih pridobila v prepričanju, da bom dovolj dobra šele, ko bom osvojila vse znanje tega sveta.

Premalokrat se zavedamo, da smo vsi duhovna bitja, ki smo prišla po zemeljsko izkušnjo in se nam zato duhovnosti ni treba učiti. Namesto tega moramo odstraniti nekatere blokade, “odkleniti” energije, se spomniti stvari, ki jih že vemo ter dovoliti, da energije stečejo. Predvsem pa nam duhovnost ne koristi kaj dosti, če je ne znamo živeti v praksi. V tem blogu bom z vami delila svoja razmišljanja, izkušnje in nasvete, kako to doseči. Upam, da se mi pridružite na tej poti in sprejmete mojo energijsko podporo.

Če pa si želite pogovora z mano kliknite na spodnjo povezavo

Leave a Reply