UPORABA VILINSKIH SIMBOLOV NA VAŠIH IZDELKIH

Vilinske simbole je mogoče aplicirati na domala vse izdelke in storitve

Z njimi:

  • Bistveno vplivate na dvig zavesti posamezikov, njihovo samopodobo in odgovornost do sebe ter celotnega planeta
  • Občutno povečate svojo prodajo
  • Se pozicionirate med podjetja in ponudnike, ki “jim je mar”

Povezujemo se s podjetji, ki znajo združiti priložnost in poslanstvo ter se zavedajo, da živimo v soodvisnosti. Z vizionarji, podjetniki in managerji, ki svoj dobiček ustvarjajo s korektnim delom, ki koristi ljudem ter jim je mar za naravo in dediščino, ki jo bomo zapustili naslednjim rodovom.

uspeh

Primer dobre prakse

Vilinski simbol lahko kot sidro (nevrolingvistično programiranje. Zelo lepo dopolni meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, čiščenje energijskega telesa in vizualizacije. Če imamo simbol pri sebi ob posebnih dogodkih in ko smo v lepem razpoloženju ter takrat uporabimo preproste NLP-tehnike sidranja, nas bo ta simbol (amulet) tudi kasneje vedno spomnil na ta dogodek in predvsem na energijo ter občutke tistega trenutka.

Če jih uporabimo pri meditaciji, jo bo njihova energija še poglobila, sprostitev bo hitrejša, uvidi pa globlji. Vse aktivnosti, pri katerih uporabljamo vilinske simbole, postanejo intenzivnejše in čutnejše, saj z njihovo uporabo postajamo senzibilnejši. S poglobljenim pristopom postanejo vilinski simboli resno orodje za izboljšanje svojega počutja, usmerjanje energije, doseganje ciljev, spoznavanje samega sebe in celoviti »self-coaching.