Vilinski simboli so ključi energij, ki na preprost način prebujajo naše sposobnosti in sprožijo zmožnost ustvarjanja življenja po svoji volji. Odklenejo naše energije in učinkovito raztapljajo vse ovire na naši poti. Povezovanje z njimi prispeva k osebnostnem razvoju in duhovni rasti, hkrati pa nam pomaga priklicati ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, vitalnost, moč, bogastvo, denar, obilje, uspeh, pogum, ustvarjalnost, radost in druge vrednote življenja.

Izkušnje so pokazale, da kdor jih uporablja, za vselej spremeni svoj svet na bolje. Niso zgolj prikupne risbice, kot je morda sprva videti, ampak dekoracija, ki ima magično moč delovanja. Poleg tega pomenijo tudi nov, univerzalni svetovni način komunikacije z energijami. Medtem ko afirmacije delujejo le na mentalni ravni, ključi do notranjih delujejo na globlji, intuitivni ravni. Um se ne more nenehno vmešavati in ovirati delovanja, zato so veliko učinkovitejši. Naredijo nas bolj zavestne, bolj budne in ustvarjalne. Povrnejo nam stik z našo notranjo močjo in vero v magijo vsakdanjega življenja. Vrnejo izgubljeno upanje in nas spremenijo v čarovnike svoje

Vilinski Simboli - Vse je energija in energija je vse

knjiga vilinski simboli

Vilinski simboli - Začni? Včeraj?

knjiga vilinski simboli

Zakaj se nekateri ljudje tako dolgo, tako zelo trudijo zaslužiti več denarja, biti srečni, zdravi, sprejeti, ljubljeni in varni, pa jim stvari vedno znova podirajo in polzijo iz rok?In zakaj nekateri ljudje živijo polna življenja, imajo ljubeče odnose, nimajo skrbi o denarju, niti nerešenih problemov, prekipevajo od zdravja, svoje cilje pa dosegajo z lahkoto in se ob tem zabavajo?

Vilinski simboli lahko spremenijo vaše življenje do točke, ko se začnete spraševati, kaj se je zgodilo.
V tej knjigi je 77 simbolov. Vplivajo na različna področja našega življenja. Vsak posameznik je drugačen in ima svojo energijo. Simboli imajo različne oblike, so sestavljeni iz različnih delov in imajo svojo lastno mantro in vibracijo, ki nam pomaga, da se ujemamo z izbrano energijo v vesolju in privabimo vse, kar resnično želimo. Ali boste naredili korak naprej in začeli narekovati svojo usodo in ohranitl vse, kar je lepo, ali pa boste »še malo počakali«?

Vilinski simboli - jer so na našoj strani

knjiha vilinski simboli

Vilinski simboli - ker pridejo prav

knjiga vilinski simboli

The Secret Power of Attraction Symbols

knjiga vilinski simboli

Almost 365 empowering stories

knjiga vilinski simboli