vilinski simboli
revija Bogastvo zdravja, junij 2022

Odvrzite težo, ki jo nosite na duši

Če spadate med tiste, ki se ves čas borijo s kilogrami, se vprašajte zakaj. Biti iskren do samega sebe je vedno najtežje, a je edina pot, ki vodi k dolgoročnim rezultatom. Hujšati zato, da vaše statistike ne bodo štrlele iz povprečja, je nesmiselno in predvsem ni dolgoročna motivacija. Podrejanje težkim dietam, da bi dosegli najmanjšo konfekcijsko številko, ni le nespametno, pač pa tudi škodljivo. 

Telo je zgolj “embalaža”. Dom, ki si ga je naša duša izbrala, da bi v njem in z njim izkusila naloge in osvojila lekcije tega zemeljskega življenja. Ko ga enkrat začnemo dojemati kot tempelj, kot nekaj, kar nam daje možnost bivanja na tem planetu, se začnemo do njega obnašati drugače. Začnemo ga častiti. Začnemo skrbeti zanj. Zavemo se, da moramo zanj ljubeče poskrbeti, če želimo, da nam bo služil in sledil željam, sanjam ter načrtom, ki jih imata naša duša in um.

revija Bogastvo zdravja, november 2021

Iščite in opazite lepe stvari

Smo v časih kakršnih pač smo. Nekateri so jih znali obrniti sebi v prid, se povezati sami s seboj, prevrednotiti življenje, spremeniti kar je bilo treba in na novo, pa čeprav na videz brez sprememb, iti naprej. Z pogumom, upanjem in nasmehom.

Trudite se čim manj obsojati, naj bo vaše življenje raje prežeto z ljubeznijo in razumevanjem – vsega in vseh v prvi vrsti pa vas samih.

November_2021_by_Revija_Bogastvo_zdravja
BOGASTVO_ZDRAVJA_September_2021
revija Bogastvo zdravja, september 2021

Vedno gradite pristne odnose

Ne glede na situacijo ne pozabite, da je najpomembnejše zdravje in “tistih nekaj ljudi”.

Pazite nase. Gradite globoke, pristne odnose in ustvarjajte trenutke. Ne jemljite otrok za samoumevne, ampak sprejmite odgovornost in jih pripravite na življenje. Ne bo vedno lahko, ko se boste uzrli nazaj, pa boste z zadovoljstvom ugotovili, da je bilo vaše življenje polno in vredno vsake sekunde.

revija Bogastvo zdravja, julij - avgust 2021

Mala dejanja so večja od velikih besed

Na življenjskih poteh in predvsem na poti do samega SEBE doživimo marsikaj. Pomembno pa jem da vedno znova vstanemo in nadaljujemo svojo pot, tisto srčno; pa četudi se zgodi, da za trenutek izgubimo voljo in celo upanje. Včasih nas ljudje ne razumejo, nas celo obsojajo in nam sodijo. Ne ozirajte se nanje; to so ljudje, ki pogosto ne razumejo niti sami sebe, kaj šele, da bi skušali doumeti širino in globino življenja. 

To življenje je samo vaše in nihče ne ve kako nam je odmerjen čas.

_BOGASTVO_ZDRAVJA_Julij_Avgust_2021
Ne pustite si vzeti svobode
revija Bogastvo zdravja, marec 2021

Ne pustite si vzeti svobode

Karkoli boste že počeli, počnite to odgovorno, a hkrati tudi lahkotno – na cilj boste prišli hitreje in bolj zadovoljni saj boste med potjo uživali.  In svoboda… ne pustite si je vzeti! Nikoli, nikomur in nikdar! 

Svoboda, saj veste, je moč duha, biti svoj.

revija Nika, november 2020

Naj vam v čakanju ne zmanjka časa

Nešteto odločitev sprejmemo v svojem življenju in prav vsaka, še tako majhna, vpliva na našo usodo. Naše odločitve so odvisne od stopnje naše zrelosti  in prej nekaj dojamemo manj lekcij dobimo – zato je delo na sebi pomembno, pravi Maya Peron.

revija-nika-november-2020
vilinski simboli
revija Karma+, marec/april 2020

Duhovnost ni cilj, ampak pot in način življenja. Maya Peron

V zadnjih nekaj desetletjih je “duhovnost” verjetno ena največkrat uporabljenih besed in z njo je približno tako kot z ljubeznijo … Ima tisoče obrazov, vsakomur pa pomeni nekaj drugega.

revija Karma+, januar/februar 2020

Cona udobja je pravzaprav namišljeno omejen prostor, v katerem se počutimo domače in nam daje občutek varnosti, saj sledimo rutini in zato vedno vemo, kaj lahko pričakujemo.`` Maya Peron

Tesno je povezana s posameznikovimi načeli, na razvoj katerih bistveno vpliva tudi socialno okolje v katerem je nekdo odraščal, kar je tudi eden od razlogov, da se cone udobja od človeka do človeka zelo razlikujejo in nekaj, kar je nekomu popolnoma običajno, nekomu drugemu predstavlja že velik izziv. Cona udobja je lahko resnično udobna, še večkrat pa je zelo neudobna, vendar mnogi leta ali desetletja vztrajajo v škodljivih odnosih, v službah, kjer so nesrečni in celo v navadah in razmišljanjih, ki jih več kot očitno škodijo, saj jih je strah, da bi se stvari se poslabšale, če bi se odločili za spremembo.

Četudi je cona udobja prijetna, je hudo nevarna, saj ovira rast in razvoj osebnosti, kar posledično vodi v nezadovoljstvo, pogosto pa tudi v resnejša obolenja.

vilinski simboli
vilinski simboli
Maya Peron (revija Karma+, november/december 2019

V zadnjih letih sta se energija in zavest na našem planetu
tako dvignili, da se težko najde še kdo, ki verjame, da smo
sami sebi namen in da je resnično samo tisto, kar lahko
vidimo in otipamo

Se lahko uresničijo vse vaše želje? Seveda! Vendar mora najprej to zares biti vaša želja. Biti mora srčna, tako velika in tako goreča, da jo čutite z vsakim vlaknom vaše biti. In potem je treba to željo pretvoriti v cilj. Cilje si vedno postavljajte od zgoraj navzdol, kar pomeni, da je na vrhu vaša srčna želja – najvišji cilj, ki ga potem razdelite na manjše, ki so preglednejši in lažje dosegljivi, vendar vsi vodijo k istemu.

Če hočete živeti polno življenje, potrebujete strast in pogum.

OBSTAJA PREKO 200 SIMBOLOV

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje. Obstaja jih preko 200, vsak od njih ima svojo vibracijo, ki je enaka vibraciji vrednote, ki jo želite imeti v vašem življenju. Skozi meditacijo in s posebnimi tehnikami so bili oblikovani, da bi pomagali pri osebnih transformacijah in dvigovanju vibraciji planeta v 80. letih prejšnjega stoletja. So avtorsko zaščiteno delo. Kljub svoji moči, niso čarobna paličica, ampak spiritualno orodje za privabljanje ljubečih in podpirajočih energij, talentov in odločitev, ki delujejo v vaše najvišje dobro.