Naš naslov

DRUŠTVO NAMEN NAS POVEZUJE

  • Podutiška cesta 140, 1000 Ljubljana
  • Tel: + 386 41 385 859
  • Email: info@attractionsymbols.com

Informacije

Pogosto zastavljena vprašanja.

Ali prejmem izdelke takšne kot so na sliki?

Vse slike izdelkov na spletni strani so simbolične. Produkt, ki ga prejmete lahko odstopa od videnega. Povdarek pri izdelkih je na vilinskih simbolih.

Kje si lahko ogledam svoj račun?

Do svojega računa, v primeru, da ste se registrirali na naši spletni strani, lahko dostopate pod zavihkom moj račun, kateri se nahaja v glavi ali nogi spletne strani. 

Kako lahko vrnem svoj izdelek?

Izdelke, kupljene v naši spletni trgovini, lahko vrnete po pošti na naš naslov. V kolikor se odločite za vračilo izdelka, vam priporočamo, da se na nas obrnete preko e-pošte: info@attractionsymbols.com

Ali boste obnovili zalogo izdelkov, označenih z ``ni na zalogi?``

Vse izdelke, kateri se nahajajo na naši spletni strani in imajo oznaki “ni na zalogi”, bomo obnovili takoj ko je to mogoče. To je največkrat odvisno od naših dobaviteljev, oziroma proizvodnje.

Ali pošiljate izdelke po celi sloveniji?

Da. Izdelke, kupljene v naši spletni trgovini, pošiljamo preko pogodbenih partnerjev po celotni Sloveniji.

Če imate kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte!

    MOŽNOST SODELOVANJA

    Želimo se povezati z izjemnimi podjetji. S podjetji, ki znajo združiti priložnost in poslanstvo. S podjetji, ki se zavedajo, da živimo v soodvisnosti in si vsi želimo iste stvari – biti srečni, varni, zdravi, sprejeti in uspešni. Takšna podjetja, ki želijo svoj dobiček ustvarjati z dobrim delom, ki koristi ljudem.

    Sledi nam