Blog

Na kakšen način izbrati Vilinski simbol, kateri je pravi za vas?

vilinski simboli

Eno pogostejših vprašanj, ki jih dobivam je “Na kakšen način izbrati Vilinski simbol?”

Ko smo v srednji šoli in imeli prvo uro fizike, nam je profesor rekel: »Veste, kdor ne ve, kam gre, ponavadi pride kam drugam.«

Vsi smo se prijazno nasmihali, razumel pa ga v resnici ni nihče od nas. Danes ga razumem bolj.

Prav je, da si dovolimo, da nas življenje malo nosi, vendar moramo vsaj približno vedeti v katero smer želimo.

Ko veste, kje ste in kam želite je čas, da ugotovite katere energije potrebujete in temu primerno izberete Vilinski simbol. Ljubezen je res nekaj lepega, pa naj se navežem nanjo. Pomembno je, ali želite izboljšati partnerski odnos, ali ste samski in želite nekoga spoznati. Nanizala vam bom nekaj simbolov, vi pa jih vsekakor izberite po svojem občutku.

Če želite spoznati (novo) LJUBEZEN svojega življenja, boste za začetek potrebovali simbol za ljubezen (Amar Nat), ki ga boste najprej uporabili v smeri ljubezni do samega sebe, saj je »imeti rad samega sebe« osnova za katerikoli partnerski odnos. Če to dejstvo ne zavibrira z vami se vprašajte, če morebiti sodite v skupino, ki se za svojega partnerja ves čas žrtvuje in še pomembnejše, zakaj imate potrebo to početi?  Kje so resnični vzroki? Običajno je vzrok v strahu, ki je posledica slabe samopodobe, ki pa je povezana z ljubeznijo do sebe, ranami iz zgodnjega otroštva in podobnimi stvarmi.

Naslednji simbol, ki ga boste zelo verjetno potrebovali CELJENJE (Elat Aeranat), ki vam pomagalo zaceliti globoko ranjenega notranjega otroka. Da bo proces lažji in hitrejši, lahko uporabite tudi Vilinski simbol za NEŽNOST (Lig Ulai) –  veliko ljudi zna biti nežnih do drugih. Kolikokrat pa ste nežni do sebe?

Ko je ta proces zaključen, smo pripravljeni na NOV ZAČETEK (Ilur Danai) – nekateri se ga zelo bojijo, a to je zgolj posledica delovanja naših možganov, ki se običajno bolijo in zanikajo vse, kar je novega. Novi začetki so sami po sebi odlična stvar, saj nam dajo priložnost, da uporabimo znanje, ki smo pridobili na svojih napakah. Vilinski simbol za nov začetek poskrbi, da spremembe niso preveč stresne, in da se dogajajo na način, ki je za nas obvladljiv.

Po novem začetku pride na vrsto simbol za PRIVLAČNOST (Aurum Bei), ki tako kot vsi Vilinski simboli, deluje na več nivojih. Simbol za privlačnost bomo v tem primeru uporabil za to, da bomo v svoje življenje pritegnil pravo osebo – takšno, ki bo za nas na vseh področjih in iz vseh vidikov, najprimernejša. Ko bo takšna oseba prisla v vaše življenje, bo čas, da uporabite simbol za ROMANTIKO (Kale Ina). Simbol bo v nas vzbudil romantično energijo in partner se bo nanjo zagotovo odzval. V današnjem času, ko je tempo življenja hiter, pričakovanja in zahteve visoke, meje med spoloma zabrisane, vloge pa pogosto zamešane, je za ženske izjemno pomemben tudi simbol za ČUTNOST (Peler Nim). Ženske smo pogosto v moški energiji, kar je popolnoma vredu, le večkrat in zavestno se moramo vračati v svoj tempelj, v svojo žensko energijo in moč.

Morda boste v neki fazi spoznavanja potrebovali tudi Vilinski simbol za SAMOZAVEST (Nia Tar). Simbol vas bo uskladil z energijo samozavesti in vam pomagal, da boste suvereno in odločno izhajali iz sebe in svojih znanj, vrednot in prepričanj, ne bo pa nadomestil vaših kompetenc.

Ko se odnos razvija naprej, uporabimo simbol za KOMUNIKACIJO (Ke-Lin). V življenju ves čas komunikaciramo (tudi nekomunikacija je komunikacija!) in zato ji je vredno posvetiti dovolj pozornosti. Simbol vam bo pomagal, da boste slišani in da boste znali tudi slišati.

Ko bo prišel čas za skupno gnezdo, uporabite Vilinski simbol za DOM (Grin Min), ko si boste zaželeli še pleničk, pa bo pravi simbol za PLODNOST (Eili Liburi)– še mene preseneča, koliko žensk je po dolgih letih neuspešnih poiskusov zanosilo. Simbol za plodnost sicer lahko uporabimo tudi, ko si želimo, da bi naša ideja padla na plodna tla, da bi bilo kakšno sodelovanje plodno…

Simbole izberajte vezano na to, kar potrebujete, če pa vas pozornost vzbudi kakšen, ki na prvi pogled ni povezan z vašimi željami ali ciljem, ga vseeno uporabite- zgrešili zagotovo ne boste, saj energije vedo več kot naš um.

  KAKO JIH UPORABLJATI?

  Načeloma naj se ne bi bilo uporabljalo več kot pet Vilinskih simbolov naenkrat. To zdaj ne pomeni, da ne bi delovali, ampak preprosto za to, da smo težko osredotočeni na deset  različnih stvari hkrati. Četudi jih boste uporabili več hkrati, bodo Vilinski simboli delovali in njihova energija bo dvigoval, le vi se boste težko korektno odzvali na toliko različnih priložnosti.

  • Če imate amulet, ga vzemite med dlani oz. se dotaknite simbola, če ga nimate, si simbol prerišite.
  • Bodite spoštljivi. Vilinski simboli so visoka in močna energija in ne gre pričakovati, da vam bo nekaj pomagalo, če vi tega ne spoštujete.
  • Postavite si cilje po SMART metodi.
  • Če si želite uspeh, srečo ali zdravje, jasno opredelite kaj uspeh, sreča ali zdravje za vas pomenijo in kako boste vedeli, da ste to dosegli.
  • Ko si boste izbrali ključne simbole, jim dodajte še  »podporne«. Npr., če izberete uspeh (Tir Kairi), bodo zelo verjetno eni od podpornih simbolov komunikacija (Ke -Lin), samozavest (Nia Tar), odgovornost (Hag Razal), odločnost (Dur Ami)…
  • Jasno izrazite namero. Namera je ključ!  Bolj, kot kateri simbol izberete, je pomembno zakaj ste ga izbrali in kaj ste želeli z njim doseči. Namera mora biti jasna! Če vi ne  veste kaj hočete, tudi energija ali  simbol ne moreta vedeti, kaj želite.
  • Vsaj trikrat izgovorite mantro – vsak Vilinski simbol ima svojo mantro. To sta dve besedi, ki imata posebno vibracijo, ki aktivira delovanje simbola.
  •  Ko ste naredili vse zgoraj našteto,  začnite opazovati, kaj se dogaja in se na vse to odzivati. Če namreč aktivirate simbol in izrazite jasno  namero,  potem pa na vse skupaj pozabite, se verjetno se ne bo zgodilo kaj dosti. Energija bo seveda delovala in na pot vam bodo prihajale različne priložnosti, vendar če se vi nanje ne boste odzvali, tudi rezultata ne bo. Če ste polni nekoristnih prepričanj, omejujočih vzorcev in nepovezani sami s seboj, bo morda potrebno nekaj več časa, da bo energija stekla in se bodo začeli kazati rezultati.
  • Vilinski simbol nosite blizu sebe in bodite čimveč v stiku z njim.
  • Vsak dan si vzemite vsaj deset minut in vizualizirajte svoj cilj.
  • Izdelkov z Vilinskimi simboli (zaradi delovanja simbolov)  ni treba čistit. Če pa se boste zaradi tega bolje počutil, ga lahko postavite na okno ob polni luni, jih izpostavite kadilu ali zvoku gonga, skled….
  • Če nekega simbola ne potrebujete več, ga vržite v tekočo vodo, ga zakopljite ali nekomu predajte naprej.
  • Zloraba Vilinskih simbolov ni mogoča, niti se z njimi ne da ničesar izsiliti.
  • Namenjeni so delu na sebi in NE spreminjanju drugih, sploh pa ne kakšnim magijam. So čista, nežna in izjemno močna energija, ki vas naredi pretočne, dviguje vašo vibracijo in vas uskladi z vibracijo vrednote, ki jo želite imeti v svojem življenju.

  Imejte se radi in naj prijaznost (p)ostane vaša navada. ❤️

  Related Posts

  Leave a Reply