Novice

Pot Osebne Transformacije z Vilinskimi simboli

vilinski simboli

Začetki mojega potovanja osebne transformacije

Moje potovanje osebne transformacije z Vilinskimi simboli je bilo proces, ki se je odvijal postopoma, v mojem ritmu in na moj način. Vse se je začelo z naključnim obiskom knjigarne, kjer sem naletela na skrivnostno knjigo z naslovom KanDeLar. Ta knjiga me je popeljala v svet Vilinskih simbolov, ki sem ga sprva odkrivala sama, za svoje potrebe.

Kako so Vilinski simboli transformirali moje življenje

Vilinski simboli so moje življenje preoblikovali na nepričakovane načine. Začelo se je z risanjem simbolov zase in nato z opazovanjem, kako so spremembe, ki jih prinašajo, vplivale na moje življenje. Z risanjem simbola in izražanjem jasne namere usmerjamo energijo in postanemo pozorni na tisto, kar v življenju želimo, namesto na tisto, česar se bojimo, kar nam manjka…

Za tiste, ki imate rajši manj teksta. 🙂

  • Odkritje Vilinskih simbolov
  • Eksperimentiranje z risanjem simbolov zase
  • Opazovanje in analiza sprememb, ki so jih prinesli simboli
  • Nadaljnje izobraževanje o energiji, fokusu, kreaciji
  • Spoznavanje in prepoznavanje simbolov
  • Deljenje izkušenj in spodbujanje pozitivnih sprememb med prijatelji
  • Sodelovanje z ustvarjalko Vilinskih simbolov
  • Prenos znanja in izkušenj na druge, postajanje glasnika Vilinskih simbolov.

Vilinski simboli so transformirali moje življenje in lahko transformirajo tudi vaše

Tudi bioenergetiki so merili energijo Vilinskih simbolov in potrdili njihovo učinkovitost. Počasi sem začela verjeti v to, kar sem od prvega trenutka čutila. Eden prvih simbolov, ki sem si jih narisala, je bil simbol za varnost in zaščito (Tarin Alb), ki sem ga postavila v družinski avtomobil.

Ko smo doživeli hudo prometno nesrečo, je bilo toliko “srečnih naključij”, da sem vedela, da je simbol zaščite imel svojo vlogo pri našem preživetju. “V trenutkih krize se pokaže prava moč transformacije,” pravim zdaj, ko gledam nazaj na to izkušnjo.

Poslanstvo osebne transformacije

Po tej izkušnji sem poiskala kreatorko Vilinskih simbolov, uredila avtorske pravice in začela sodelovanje. Ni me izbrala, Vilinski simboli so me izbrali – da postanem njihov glasnik in jih ponesem v svet. In tako, danes jih najdete na skoraj vseh kontinentih.

Potovanje osebne transformacije je dolgo in občasno težko, vendar je vredno vsakega koraka. Vilinski simboli so mi omogočili, da sem preoblikovala svoje življenje, in verjamem, da lahko naredijo enako za vas.

Leave a Reply