Blog

“Vilinčki”

Jooojjjj, te moji “vilinčki”! ❤️
Se mi zdi, da se z njimi ukvarjam že sto let….
Najprej se mi je zdelo, da nisem dovolj “duhovna”, da bi jih predajala ljudem. Potem so me nekateri “duhovni učitelji” uspeli prepričati, da nimajo nobene prave vrednosti. Potem je prišla gospodarska kriza in se mi je zdelo, da se moram ukvarjati s svojim “ta zaresnim” (!!!) podjetjem.

Stali so me goro denarja, ker o določenih stvareh nisem imela pojma in mi je vsak drago prodal svojo (močno precenjeno) storitev. Potem sem se trudila slediti in ugajati vsem “gurujem”, ki so mi dajali navodila, kaj in kako moram početi, da bo vse, kot mora biti. Potem sem v nekem trenutku, na vseh področjih, s tleskom priletela ob tla, ker sem neizpodbitno vedela, da ni le moja želja, ampak dolžnost Vilinske simbole ponesti med ljudi, nisem pa želela iz takšnega poslanstva narediti posla (pa tega seveda, sploh nisem vedela).

Hehe, danes vidim stvari popolnoma drugače.❤️
Vsak od nas mora sam čez nekatere stvari, da jih dojame, takšno je pač Življenje. Vseh in vsakega od nas.❤️

Vsi, ki Vilinske simbole uporabljate veste, da imajo izjemno moč, da z njimi spoznavamo sebe, spreminjamo svoje percepcije, dvigujemo svojo frekvenco, se usklajujemo z željenimi energijami, ohranjamo fokus, odklepamo svoje potenciale, pridemo do svoje notranje moči, se povežemo s svojim višjim jaz-om, manifestiramo in rastemo v globino…

Mene pa se še vedno najbolj dotakne, … ko z njimi nekomu zaželim nekaj dobrega in mu dam … UPANJE. ❤️

Leave a Reply